Články

2 minúty čítania
Vypnutý televízor zavesený na stene v obývacej miestnosti. 6 minút čítania

Najlepšie televízory 2023 alebo ako vybrať ten pravý pre vás

29. 5. 2023

Tie časy sú preč, keď sa človek pri výbere televízora rozhodoval medzi jednotkami modelov, ktoré sa od seba líšili maximálne tak uhlopriečkou či hrúbkou. V dnešnej dobe totiž nájdete na trhu široký výber najrôznejších modelov, ktoré sa od seba líšia snáď ešte väčším množstvom rôznych technologických vychytávok, ale samozrejme aj dizajnom, veľkosťou či cenou. Ako vybrať televízor, ktorý je pre vás ten najlepší? Presne na túto otázku sa vám pokúsime odpovedať v nasledujúcich riadkoch.

Celý článok »
Televízor na stene v obývacej miestnosti. 6 minút čítania

Ako vybrať televíziu: Najlepšie TV podľa veľkosti a rozlíšenia

22. 5. 2023

Bez televízora si v dnešnej dobe väčšina z nás nedokáže predstaviť každodenný život. Je preto jasné, že pri kúpe nového ide vždy o to, aby zvolený model bol ten najlepší podľa preferencií používateľa. Pokiaľ vám ide pri TV najmä o jej veľkosť a rozlíšenie, v nasledujúcich riadkoch vám dáme niekoľko tipov, ako sa v súčasnej ponuke orientovať a na čo brať ohľad, ale taktiež na konkrétne televízory, ktoré možno v súčasnosti označiť za tie najlepšie v rozumnej cenovej relácii.

Celý článok »
Televízor zavesený na stene v obývacej izbe. 8 minút čítania

Ako vybrať TV: Tipy na televízory s najlepším pomerom cena/výkon

15. 5. 2023

Televízory už dávno nie sú len o obraze. Tie najlepšie televízory totiž vynikajú aj v celom rade ďalších parametrov, ktoré z nich robia komplexné modely schopné uspokojiť užívateľov aj z hľadiska kvality zvuku, inteligentných funkcií či napríklad náruživých hráčov. Pravdou síce je, že za kvalitu si výrobcovia nechávajú radi bohato zaplatiť, avšak na trhu je stále množstvo televízorov so skvelým pomerom ceny a výkonu, ktoré za prívetivú cenu dokážu ponúknuť skutočne veľa pozitívnych a len minimum negatívnych vlastností. Pokiaľ teda ide o kúpu najlepšieho televízora z hľadiska výbavy v kombinácii s priaznivou cenou, v nasledujúcich riadkoch vám skúsime s výberom poradiť. Predstavíme vám totiž ako základné parametre pre výber televízie okrem rozlíšenia a uhlopriečky, ktoré teraz dávajú pomerovo rozhodne zmysel.

Celý článok »
Originálny a kompatibilný toner vedľa seba. 5 minút čítania

Testovali sme, ako sa líšia originálne vs. kompatibilné tonery v praxi

31. 1. 2023

Laserové tlačiarne majú celý rad pozitívnych vlastností, ale bohužiaľ taktiež niekoľko vcelku nepríjemných negatív. Musíte u nich totiž počítať jednak s tým, že nejde o tlačiarne vhodné na tlač fotografií, ale tiež s tým, že náplne do nich alebo tonery vychádzajú v porovnaní s atramentovými tlačiarňami veľmi draho - teda minimálne v prípade kúpy originálnych tonerov. Na trhu však v poslednej dobe čím ďalej, tým viac vykukujú alternatívne, alebo ak chcete kompatibilné tonery z dielne výrobcov tretích strán, ktoré zákazníkov lákajú na vynikajúce tlačové vlastnosti v kombinácii s podstatne priaznivejšou cenou oproti originálom. Sú ale tieto tvrdenia pravdivé? Práve táto vec aj mňa veľmi zaujímala, a preto som sa ju rozhodol dôkladne otestovať. Vďaka tomu budem odpovedať snáď na všetky zodpovedané otázky, ktoré môžu prísť na myseľ pri premýšľaní nad kúpou kompatibilných tonerov. Má teda zmysel alternatívne tonery uprednostniť pred kúpou originálnych tonerov?

Celý článok »
2 minúty čítania

Ako vyrobiť valentínske prianie

30. 1. 2023

Sviatok svätého Valentína už prišiel aj na Slovensko. Nie však z Ameriky, ale z Talianska! Hoci by sme si lásku mali pripomínať častejšie ako počas sviatkov, sviatok svätého Valentína sa môže premeniť príležitosť, ktorá vám dodá guráž. Tak smelo do toho!

Celý článok »