Články

2 minúty čítania

XL. vs klasická veľkosť náplne: Bude pasovať do tlačiarne?

7. 8. 2023

Pokiaľ pre tlač využívate atramentovú tlačiareň, veľmi pravdepodobne ste v nej už menili cartridge za nové potom, čo v starých došla náplň. Pri nákupe nových ste sa potom zrejme stretli s tým, že okrem originálnych a kompatibilných, alebo ak chcete alternatívnych náplní, bolo na výber aj zo štandardných a XL verzií. Že neviete, v čom sa líšia a v čom naopak zhodujú? Nevadí. V nasledujúcich riadkoch vám rozdiel vysvetlíme v krátkosti stručne a jasne.

Celý článok »
5 minút čítania

Recenzia Canon i-SENSYS LBP6030B: Tlačiareň s prevahou pozitív

3. 8. 2023

Hľadáte cenovo dostupnú tlačiareň, ktorá vám pomôže s tlačou veľkého množstva dokumentov v čo možno najvyššej kvalite? Potom vás zrejme čaká vcelku tŕnistá cesta. Takých tlačiarní je na trhu totiž pomerne dosť, čo sťažuje ich výber. V nasledujúcich riadkoch sa vám v tom však pokúsim aspoň trochu pomôcť. Na testovanie mi totiž dorazila tlačiareň Canon i-SENSYS LBP6030B a keďže mi v pracovni robí už nejakú chvíľu nemého parťáka, je na čase ju zhodnotiť. Poďme teda na to.

Celý článok »
4 minúty čítania

Recenzia HP LaserJet M110we: Skvelá tlačiareň pre nenáročných

27. 7. 2023

Hľadáte lacnú tlačiareň vhodnú pre tlač dokumentov, ale stále tápete nad tým, akú vybrať? V nasledujúcich riadkoch sa vám pokúsim aspoň čiastočne poradiť. Do rúk sa mi totiž na otestovanie dostala tlačiareň HP LaserJet M110we, ktorá je na tieto účely ako stvorená. A pretože mi už pár týždňov robí v pracovni spoločnosť, je na čase ju podrobne zhodnotiť.

Celý článok »
8 minút čítania

Ako vybrať gril a objaviť umenie grilovania

26. 6. 2023

Grilovanie je obľúbenou aktivitou mnohých ľudí počas teplých letných dní. Ak sa rozhodnete zaobstarať si vlastný gril, môžete si užiť chutné pokrmy pripravené priamo na ohni. Existuje niekoľko typov grilov, ktoré sa líšia v použitom palive a ich konštrukcii. V tomto článku vám predstavíme rôzne typy grilov a poradíme vám, ako vybrať ten najvhodnejší pre vás.

Celý článok »
2 minúty čítania

Prečo teraz do tlačiarní Samsung kupujeme tonery HP

1. 6. 2023

Zatiaľ čo v súčasnosti sa svet tlačiarní točí len okolo niekoľkých výrobcov, v minulosti sa na ňom pokúšalo presadiť pomerne veľké množstvo výrobcov. Jedným z nich bol aj juhokórejský Samsung, ktorý je v súčasnosti známy najmä pre svoje telefóny, televízie, ale napríklad aj bielu elektroniku. Ešte v roku 2016 však bol aj piatym najväčším predajcom tlačiarní na celosvetovom trhu, pričom najmä v Ázii sa mu vtedy darilo veľmi dobre. Ani táto pozícia mu však nestačila, vďaka čomu sa zrodila doteraz najväčšia akvizícia vo svete tlačiarní.

Celý článok »
2 minúty čítania