Články

2 minúty čítania

Oživenie interiéru pomocou tlačiarne

21. 3. 2022

Obzeráte sa po byte a hovoríte si, že by to chcelo priestor niečím oživiť? Je dôležité, aby ste sa vo svojom dome cítili dobre. Či už do neho chcete vniesť trochu farby a šťastia, alebo ho jednoducho zútulniť a dodať mu šmrnc, s pomocou svojej tlačiarne svojmu obydliu vdýchnete nový život behom chvíľky.

Celý článok »
2 minúty čítania

Ako potlačiť tričko doma - aj s obyčajnou tlačiarňou

7. 3. 2022

Domáca potlač trička nie je nič zložité - vystačíte si s obyčajnou atramentovou tlačiarňou, bavlneným odevom, nožnicami, nažehľovacím papierom a žehličkou. Poďme sa pozrieť, ako postupovať a kde jednotlivé pomôcky zohnať.

Celý článok »
3 minúty čítania

Ako usporiadať nezabudnuteľnú detskú oslavu

21. 2. 2022

Usporiadať detskú oslavu môže byť poriadna fuška. Nenechajte sa tým ale zaskočiť! V pokoji sa zastavte a inšpirujte sa našimi tipmi, ktoré vám uľahčia prácu pri zostavovaní slávnostného občerstvenia a ďalších úkonov, ktoré k detským oslavám patria.

Celý článok »
2 minúty čítania

3 dôvody, prečo si domov nekupovať drahú tlačiareň

7. 2. 2022

Mať doma kedykoľvek k dispozícii špičkové tlačové zariadenie je bezpochyby príjemné. Realita je ale taká, že si často vystačíme s lacnejšou tlačiarňou. Tu sú 3 situácie, kedy sa vám kúpa drahej tlačiarne domov neoplatí.

Celý článok »
3 minúty čítania

Čo s potlačeným papierom? Skartácia, recyklácia aj výroba papiera

31. 1. 2022

Hromadia sa vám v kancelárii či doma staré dokumenty, letáky a ďalšie materiály, ktorých sa potrebujete zbaviť? Aj likvidácia papierového odpadu má svoje pravidlá. Nepotrebný papier je ale možné znova využiť - napríklad pre spoločné chvíle s deťmi.

Celý článok »
3 minúty čítania

Ako si zariadiť kanceláriu, aby sa v nej dobre pracovalo?

24. 1. 2022

Zariaďujete novú kanceláriu alebo premýšľate, čo urobiť s tou súčasnou, aby sa vám v nej lepšie pracovalo? Tieto veci by vám v kancelárii určite nemali chýbať.

Celý článok »