Oživenie interiéru pomocou tlačiarne

21. 3. 2022

Obzeráte sa po byte a hovoríte si, že by to chcelo priestor niečím oživiť? Je dôležité, aby ste sa vo svojom dome cítili dobre. Či už do neho chcete vniesť trochu farby a šťastia, alebo ho jednoducho zútulniť a dodať mu šmrnc, s pomocou svojej tlačiarne svojmu obydliu vdýchnete nový život behom chvíľky.

Obsah:

  • Nalepovacia dekorácia na stenu rozžiari nejednu izbu
  • Girlanda zútulní aj "smutnú" miestnosť
  • Nalepovacia dekorácia na stenu rozžiari nejednu izbu

    Nemusíte hneď meniť nábytok alebo maľovať. Stačia dobre zvolené doplnky alebo fototapety vo vašom obľúbenom štýle. Rovnako dobre vám poslúžia aj samolepiace dekorácie na stenu, samolepky na nábytok, okná aj podlahu alebo drobné dekorácie, ako sú napríklad zladené podtácky. Také drobnosti v okamihu premenia každú izbu!

    Využiť môžete množstvo voľne dostupných motívov na internete, alebo popustite uzdu svojej fantázii a skúste si navrhnúť svoje vlastné v grafickom programe alebo niektorom z online editorov, ako je Canva. Samolepiace dekorácie na stenu hravo vytlačíte aj na svojej vlastnej tlačiarni. Nepotrebujete žiadny stroj na samolepky. Na výrobu samolepiek vám postačí lesklý samolepiaci fotopapier.

    Tlačte v čo najväčšom rozlíšení - len tak budú mať vaše obrázky a ďalšie samolepiace dekorácie na stenu peknú ostrosť aj detail a nebudú pôsobiť rozmazane. Pred tlačou si skontrolujte orezové značky a môžete tlačiť. Okrem dekorácií sa vám doma môžu hodiť najrôznejšie štítky. Využijete ich nielen pri organizovaní špajze a kuchyne, ale aj kancelárskeho kúta alebo detskej izbičky. Tie tlačte na samolepiace etikety a štítky. Ušetríte si veľa práce s ich vystrihovaním!

    Tip: Pre tlač etikiet a štítkov využite náš návod a template, ktorý nájdete v článku ako si vytvoriť vlastnú kuchársku knihu a ďalšie vychytávky do kuchyne.

    istock-1190440285.jpg

    Girlanda zútulní aj "smutnú" miestnosť

    Nájdite si obrázky, ktoré podporujú vašu dobrú náladu alebo vám skvele ladia k miestnosti. Deťom vyberte ich obľúbených hrdinov z filmov, seriálov, knižiek a rozprávok, do spálne voľte upokojujúce zátišie. Alebo zalovte v albumoch a vyberte si fotografie, ktoré zachytávajú šťastné chvíľky s vašimi najbližšími!

    Fotografie tlačte na fotopapier vo svojej atramentovej tlačiarni. Ich tlač býva kvalitnejšia, vo vlhkom prostredí ale hrozí, že sa obrázok rozpije. V interiéroch vlhkosť nebýva problém, takže sa bez obáv spoľahnite na svoju atramentovú tlačiareň. Pokiaľ sa ale chystáte zvelebiť napríklad verandu či terasu, buďte opatrní. Túžite po vodeodolných obrázkoch a fotografiách (a chcete, aby boli odolné a dlhodobo dobre vyzerali)? Potom vám odporúčame vytlačené materiály zalaminovať.

    Zúfať nemusíte ani v prípade, že doma nemáte laminátor. V takom prípade postačia aj obyčajné rámčeky na fotky.

    Tip: Rozhodli ste sa zaobstarať si domov laminovačku? Pomôžeme vám, ako laminovať papier a vybrať laminovačku, ktorá vám najlepšie sadne.

    Fotografie v interiéri nemusíte vešať iba na girlandy. Umiestnite ich do rámčekov alebo ich len zalaminujte a rozveste ako samolepiacu dekoráciu na stenu svojej izby. So všetkými známymi tvárami bude v miestnosti hneď veselšie! Fotografie navyše môžete doplniť rôznymi samolepkami a ďalšími obrázkami. Vďaka nim bude vaša kreatívna stena ešte originálnejšia a len tak sa neopozerá.

    Podobné články

    2 minúty čítania

    Ako laminovať papier (a vybrať správnu laminovačku)

    Potrebujete pravidelne laminovať vizitky, dôležité dokumenty či iné materiály a neviete, aký typ zariadenia zvoliť? Všetko podstatné sa dozviete v tomto článku - vrátane rozdielov medzi rôznymi typmi laminovacích fólií a porovnania jednotlivých druhov laminácie.

    Celý článok »
    3 minúty čítania

    Ako si vytvoriť vlastnú kuchársku knihu a ďalšie vychytávky do kuchyne

    "Koľko gramov masla bolo v tom recepte?" "Do ktorej koreničky sme dali aké korenie?" Ak sa v tomto spoznávate, máme pre vás niekoľko vychytávok, ktoré vám uľahčia pobyt v kuchyni. A čo je najlepšie: všetky si ich môžete za pár chvíľ vytlačiť na svojej tlačiarni.

    Celý článok »