Články

3 minúty čítania

Keď toner v laserovej tlačiarni kazí tlač - 5 najčastejších problémov a ich riešení

13. 5. 2019

Tiež vám vždy vaša tlačiareň vypovie službu v najmenej vhodný okamih? Človek by povedal, že snáď majú zabudované špeciálne čipy na to, aby mohli vypovedať službu presne v tú chvíľu, kedy sa ponáhľate na schôdzku, alebo máte päť minút pred deadlinom. Prečítajte si, ako vyriešiť najčastejšie problémy s tonermi, a (takmer) žiadne hlásenie o chybe vás už neprekvapí.

Celý článok »
4 minúty čítania

7 (ne) tradičných tipov na zvýšenie efektivity v práci

2. 5. 2019

Prokrastinácia. Slovo, ktoré by ste ešte pred 10 rokmi márne hľadali v slovníku cudzích slov. Ide o lenivosť, roztržitosť, neochotu pracovať. Ak vás práve tento fenomén modernej doby trápi, vždy sa s tým dá niečo robiť. Poradíme pár trikov, ako môžete prácu zefektívniť.

Celý článok »
4 minúty čítania

Včasná a poctivá údržba tlačiarne - o problém menej

30. 4. 2019

O svoje veci by sme sa mali starať ako o oko v hlave. Čím sú (nám) drahšie, tým väčšiu starostlivosť o ne by sme mali vynaložiť. Odporučíme vám, ako vhodnou starostlivosťou predĺžiť tomuto užitočnému zariadeniu životnosť.

Celý článok »
4 minúty čítania

Tipujte, aký typ papiera najlepšie svedčí tlačiarňam

18. 4. 2019

Nielen parametre samotnej tlačiarne, ale aj správny výber adekvátneho papiera má vplyv na to, ako budete spokojní s výsledkom, či si budete od radosti mydliť ruky, alebo vám zostane len kyslá tvár. S papierom do tlačiarne je to ako so všetkým ostatným: používajte tie najkvalitnejšie produkty tam, kde vám na tom naozaj záleží.

Celý článok »
3 minúty čítania

Čo sa skrýva vo vnútri tonera do laserovej tlačiarne?

15. 4. 2019

Keď sa minie farba, jednoducho dokúpite nový toner a veselo tlačíte ďalej. Premýšľali ste ale niekedy nad tým, čo sa vo vnútri plastovej kazety s tonerom ukrýva? Prečo je čierny toner čierny a aká je jeho hlavná zložka?

Celý článok »
6 minút čítania

Najlepšie atramentové tlačiarne 2019: Radíme, ktorú kúpiť

11. 4. 2019

Vaša tlačiareň už má to najlepšie za sebou a je najvyšší čas poobzerať sa po novej? Prešli sme za vás testy a recenzie atramentových tlačiarní. Preskúmali sme aktuálnu ponuku na trhu a vybrali sme modely v tom najlepšom pomere ceny a výkonu.

Celý článok »