Články

2 minúty čítania

Výroba tonerového prachu alebo ako zvládnuť CMYK

10. 6. 2019

Ak si myslíte, že sa autor tohto textu rozhodol písať článok z oblasti auto-moto, navyše si poriadne neskontroloval nadpis a nechal v ňom trápny preklep, mýlite sa. Nasledujúce riadky sú venované tonerovému prášku, jeho zloženiu i spôsobu výroby.

Celý článok »
4 minúty čítania

Ničíme mýty o kompatibilných toneroch: Poškodenie tlačiarne nehrozí

10. 6. 2019

Koluje veľké množstvo mýtov ohľadom nákupu kompatibilných tonerov, teda neoriginálnych náplní do tlačiarni. Aj vy máte strach z toho, že prídete o záruku, alebo poškodíte svoju tlačiareň, ak použijete kompatibilný toner? Prečítajte si náš článok a zistíte, že obavy nie sú na mieste.

Celý článok »
2 minúty čítania

Refill kit vs. nový toner - aké sú výhody nových tonerov

29. 5. 2019

Refill kit je anglický názov pre plniacu sadu, ktorá umožňuje používateľom doplniť atrament do cartridgu či tonerový prášok do tonerovej kazety tzv. svojpomocne. Ide snáď o jednu z ciest, ako ušetriť náklady na tlač?

Celý článok »
2 minúty čítania

Môže sledovanie seriálov v pracovnej dobe zvýšiť vašu produktivitu?

22. 5. 2019

Prichytil vás niekto v práci, ako sledujete nový diel seriálu Hra o tróny? Možno si neviete predstaviť, že by ste v pracovnej dobe hrali videohry alebo zúčastnili sa napínavého zápasu v stolnom futbale. Pritom budovanie zábavných a oddychových zón sa stáva v pokrokových firmách v súčasnosti trendom. Pretože tí šikovní pochopili, že odpočinutý zamestnanec, je dobrý zamestnanec.

Celý článok »
2 minúty čítania

Prečo je doplňovanie prázdneho tonera zlý nápad

16. 5. 2019

Doplňovanie prázdneho tonera svojpomocne vás s najväčšou pravdepodobnosťou síce nezabije, ale rozhodne vás ani neposilní. Zato môže nenávratne poškodiť vašu tlačiareň.

Celý článok »
2 minúty čítania

10 tipov ako zmeniť svoju kanceláriu na eco-friendly

13. 5. 2019

Ekologické zmýšľanie sa pomaly, ale iste vkradlo do našich domácností. Recyklujeme, snažíme sa nevytvárať odpad, šetríme energiami, skrátka berieme ohľad na našu planétu. Darí sa nám to ale aj na pracoviskách? Trvalá udržateľnosť nie je len trendom, ale stáva sa nevyhnutnosťou. Zmeňte aj vy svoju kanceláriu na eco-friendly.

Celý článok »