Články

3 minúty čítania

Letné horúčavy: Čo robiť, aby sa elektronika neprehrievala?

5. 8. 2019

Letné horúčavy sú náročné a dávajú zabrať nie len ľuďom, ale aj elektronike. Ideálna prevádzková teplota väčšiny prístrojov, ktoré sa navzdory úmorným horúčavam používajú denne, sa pohybuje hlboko pod hodnotou, ktorú v týchto dňoch vídame na teplomeroch . Ako počas horúcich dní uchrániť svoje elektronické zariadenia pred vysokými teplotami, aby toto leto nebolo ich posledné, sa dočítate v nasledujúcom článku.

Celý článok »
4 minúty čítania

Skroťte Gmail: 8+1 praktických tipov, ktoré vám zjednodušia prácu s e-mailom

15. 7. 2019

Stovky neprečítaných e-mailov, čas zabitý neustálym odpisovaním na tie isté dotazy klientov a viac spamov, než je pre jednu e-mailovú schránku únosné. Pokiaľ aj tá vaša trpí podobnými problémami, je najvyšší čas začať pracovať s e-mailami efektívnejšie. Prinášame celkom 9 praktických tipov, ktoré zjednodušia život všetkým užívateľom Gmailu.

Celý článok »
2 minúty čítania

Predvoľby tlače - kvíz pre náročných? Ale kdeže!

7. 7. 2019

Kúpili ste si novú tlačiareň a teraz na ňu nechápavo pozeráte? Úspešne ste nainštalovali ovládač, ale nemáte ani potuchy o tom, ako tento sofistikovaný software funguje? Nebojte sa, my vás bezpečne prevedieme nástrahami, ktoré na vás čakajú v podobe rôznych checkboxov, menu, ponúk a ďalších možností.

Celý článok »
3 minúty čítania

K čomu v tlačiarni slúži optická jednotka a kedy je potreba ju vymeniť?

30. 6. 2019

Prečo je papier, ktorý vyjde po dokončení tlačovej úlohy z laserovej tlačiarne, teplý? Zohriatie papiera má na svedomí optická jednotka, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou každej laserovej tlačiarne. Akú hrá rolu táto súčiastka pri tlači, ako funguje a kedy je potreba ju vymeniť? To sme popísali v nasledujúcom článku

Celý článok »
2 minúty čítania

Ako prežiť leto v kancelárii

29. 6. 2019

Tento rok sa nástup leta trochu oneskoril. Respektíve oneskoril sa nástup tropických teplôt, ktoré niektorí vítajú a niektorí preklínajú. Obzvlášť tí druhí vedia, že vyrovnať sa s vysokými tridsiatkami, nie je vždy jednoduché. Ak musíte tieto horúce dni tráviť v kancelárií, tak si prečítajte naše nasledovné odporúčania.

Celý článok »
2 minúty čítania

Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o skenovaní (ale báli ste sa opýtať)

29. 6. 2019

Skenery alebo multifunkčné zariadenia so skenerom, stále častejšie nachádzajú využitie v kanceláriách nadnárodných koncernov, ale aj v malých firmách. Najnovšie sa tieto prístroje zaužívali aj v bežných domácnostiach. Ako ste na tom vy so skenovaním?

Celý článok »