Články

2 minúty čítania

Ako správne skladovať tonery

13. 11. 2018

Možno vás to pred kúpou nového toneru tiež napadlo: Mám objednať len jedno balenie, alebo si môžem dovoliť obstarať tonery do zásoby? Ako dlho vôbec taký toner vydrží? A ako a kde náhradné náplne správne skladovať?
Spísali sme preto nasledujúce riadky. Vďaka nim napríklad zistíte, že pri správnom zachádzaní sa môžete tonermi zásobovať celkom bez obáv.

Celý článok »
2 minúty čítania

9 rád, ako ušetriť za tlač

16. 10. 2018

Či už tlačíte v kancelárii, alebo doma, prípadne tlačíte veľa, alebo málo, vždy sa vyplatí zamyslieť sa nad tým, ako by ste mohli urobiť niečo, čo by vaše náklady na tlač znížilo. A tak sme dali hlavy dohromady a prinášame vám deväť ekonomických i ekologických tipov, vďaka ktorým môžete nejaké to euro ušetriť.

Celý článok »
1 minúta čítania

Keď doslúžim, chcem do zberu? alebo Ako recyklovať tonery

11. 9. 2018

Triedenie odpadu je dnes pre mnohých celkom samozrejmou činnosťou. Pokiaľ i vy patríte medzi tých, ktorí sa aktívne podieľajú na udržateľnosti životného prostredia, možno čas od času premýšľate, ako správne triediť nejakú konkrétnu vec. Napríklad taký toner. Nasledujúce riadky vám priblížia, ako je to s tonerovými kazetami podľa zákona a čo môžete urobiť preto, aby ste ich likvidovali ekologicky.

Celý článok »
2 minúty čítania

5 signálov, že potrebujete novú tlačiareň

17. 7. 2018

Aj keď si kúpite najnovšiu, najmodernejšiu a najlepšiu tlačiareň, je potrebné sa zmieriť s tým, že na veky ju mať nebudete. Každý stroj, tlačiarne nevynímajúc, sa časom začne opotrebovávať alebo jednoducho prestane vyhovovať vašim požiadavkám. Ako spoznáte, že by ste sa mali začať obzerať po novej tlačiarni?

Celý článok »
2 minúty čítania

Dajte krabiciam druhú šancu

22. 5. 2018

Napriek tomu, že technológie sa neustále vyvíjajú, niektoré veci zostávajú skoro až tvrdohlavo stále rovnaké. Napríklad také papierové krabice. Pokiaľ si napríklad objednáte niečo na internete, môžete si byť takmer istí, že vám tovar príde zabalený do kartónového boxu.
Objednávky od TonerPartner nie sú výnimkou. Pretože ale dbáme na životné prostedie a navyše vieme, že život papierovej krabice nemusí skončiť po jednej ceste v nákladnom priestore poštového kuriéra, dali sme dohromady niekoľko tipov. Vďaka nim vám tak každá papierová krabica môže slúžiť i v dobe, kedy ste dávno zabudli, čo vám v nej pôvodne prišlo.

Celý článok »
2 minúty čítania

Laserová tlačiareň od A do Z: ako funguje

2. 5. 2018

Pokiaľ ste si už prešli „súbojom“ laserová vs. atramentová tlačiareň, a za víťaza vybrali laserovú tlačiareň, možno ste zvedaví, ako tento prístroj funguje. Viac vám prezradia nasledujúce riadky.

Celý článok »