Články

3 minúty čítania

Poruchy laserových tlačiarní: kedy sa ešte oprava oplatí?

19. 10. 2020

Laserová tlačiareň je ťažko pracujúcim "členom" kancelárie. Niet preto divu, že u nej skôr či neskôr k nejakej poruche dôjde. Prečítajte si, ako závadu rozoznať a ako ju vyriešiť tak, aby čo najmenej zaťažila vašu peňaženku. V článku postupujeme od najmenej nákladných riešení až po tie, ktoré váš rozpočet predsa len trochu zaťaží.

Celý článok »
3 minúty čítania

Ako zabezpečiť tlačiareň: 4 spôsoby, ktorými zabránite úniku dát

2. 10. 2020

Tlačiarne v rade firiem sú podľa odborníkov na kybernetickú bezpečnosť rizikovým článkom náchylným k úniku dát. Nie náhodou; na zabezpečenie týchto prístrojov sa často nehľadí, navyše cez ne prúdi - či už pri tlači alebo skenovanie - citlivé informácie. Prečítajte si, ako krádeži a úniku dát zabrániť.

Celý článok »
2 minúty čítania

Oslávte deň slobodného softvéru (a stiahnite si 4 aplikácie pre tlač)

19. 9. 2020

Dňa 19. septembra 2020 je medzinárodný deň slobodného softvéru (Software Freedom Day - SFD). Prečo vôbec vznikol, čo je jeho cieľom - a ako súvisí s tlačiarňami?

Celý článok »
3 minúty čítania

11 nápadov, ako využiť tlačiareň k výrobe svadobných dekorácií a darčekov

7. 9. 2020

Pripraviť nezabudnuteľnú svadbu je poriadne náročné ako na čas, tak aj na peňaženku. Náklady na jej usporiadanie sú často astronomické, pritom si veľa vecí zvládnete vyrobiť sami. Nepotrebujete k tomu viac ako trochu šikovnosti, papierov a tlačiareň.

Celý článok »
13 minút čítania

Veľký sprievodca výberom tlačiarne 2021: Ako vybrať najlepšie zariadenie pre domácnosť alebo kanceláriu

27. 7. 2020

Vybrať tú správnu tlačiareň nie je vôbec jednoduché. Vždy sa ale snažíme siahnuť po tom najlepšom prístroji, aký nám náš rozpočet dovolí. Trh s tlačiarňami sa však mení bleskovým tempom - a zariadenia, ktoré boli v rôznych cenových kategóriách pre domácnosť či kanceláriu najlepšie, často svoje miesta odovzdali iným prístrojom. Prečítajte si, s akými tlačiarňami krok vedľa rozhodne neurobíte.

Celý článok »
3 minúty čítania

Ako funguje atramentová tlačiareň

15. 6. 2020

Tlač referátov, podkladov na meeting a fotiek z dovolenky nie je pre atramentovú tlačiareň problém. Pridajte funkciu skenera a kopírky, všetko znásobte nízkou obstarávacou cenou a hneď je jasné, prečo sú atramentové tlačiarne v domácnostiach tak obľúbené. Pravdepodobne máte tiež jednu doma. Máte ale tušenie, ako atramentová tlačiareň funguje?

Celý článok »