Články

3 minúty čítania

Druhy náplní do atramentových tlačiarní: zloženie a rozdiely

18. 10. 2021

Medzi atramentovými náplňami rôznych výrobcov sú veľké rozdiely - a to nielen v ich cene a farebnosti. Poďme sa pozrieť, aké dva základné druhy atramentových farieb existujú a z čoho sa vlastne skladajú.

Celý článok »
3 minúty čítania

Ako na bezpečné heslo a ktoré heslá hackeri prelomia do 1 sekundy

11. 10. 2021

Bez internetu by si dnes vedel predstaviť svoj život už len málokto. Stačí ale len trocha nepozornosti a vaše citlivé údaje, digitálna identita a ďalšie dáta sa ľahko ocitnú v nepovolaných rukách. Ako zvoliť bezpečné heslo, ktoré bude vhodným strážcom vašich účtov? Držte sa týchto základných postupov.

Celý článok »
3 minúty čítania

Ako vybrať tlačiareň do malej kancelárie

4. 10. 2021

Tlačiareň je nevyhnutnou súčasťou takmer každej kancelárie. Ako vybrať tlačiareň, ktorá bude ideálnym pomocníkom v tej vašej? Máme pre vás niekoľko tipov, podľa čoho si vybrať tú pravú.

Celý článok »
2 minúty čítania

4 faktory, podľa ktorých vybrať lacnú (a výkonnú) tlačiareň pre študenta

27. 9. 2021

Kým ešte pred niekoľkými rokmi bola vlastná tlačiareň pre študentov príjemným bonusom, dnes bez jej pomoci nemožno školu prakticky doštudovať. Ako ale vybrať takú, ktorá splní všetky nároky na tlač školských prác a jej prevádzka vás nezruinuje?

Celý článok »
3 minúty čítania

Ako si vytvoriť vlastnú kuchársku knihu a ďalšie vychytávky do kuchyne

20. 9. 2021

"Koľko gramov masla bolo v tom recepte?" "Do ktorej koreničky sme dali aké korenie?" Ak sa v tomto spoznávate, máme pre vás niekoľko vychytávok, ktoré vám uľahčia pobyt v kuchyni. A čo je najlepšie: všetky si ich môžete za pár chvíľ vytlačiť na svojej tlačiarni.

Celý článok »
3 minúty čítania

Čo s použitým tonerom do tlačiarne? Renovácia aj nový chodník

13. 9. 2021

Ďalší prázdny cartridge... Než prázdnu náplň do tlačiarne vyhodíte, zamyslite sa, či ju nemôžete ešte využiť. Ako ju úspešne recyklovať, kde našli pre tonery nové uplatnenie a kam prázdne náplne nakoniec vyhodiť, keď predsa len doslúžia?

Celý článok »