Články

2 minúty čítania

Vianočné tvorenie s deťmi: DIY ozdoby, ktoré zvládne celá rodina

29. 11. 2021

Vianoce sú príležitosťou tráviť viac času s rodinou. Ponorte sa do vianočnej nálady už počas adventu a vytvorte si originálnu vianočnú výzdobu, s ktorou vám pomôžu aj deti. Vás aj vaše ratolesti okrem jedinečne vyzdobeného domu zabaví aj tvorenie vianočných dekorácií. Prečítajte si naše návody na tvorenie nielen z papiera a vyskúšajte ich ešte tento rok.

Celý článok »
2 minúty čítania

DIY vianočné darčeky s tlačiarňou - ako vytvoriť poukaz, samolepky a ďalšie

22. 11. 2021

Vianoce sú za rohom a radi by ste svojich najbližších obdarovali niečím trochu originálnym? Alebo vám už na nákup darčekov jednoducho nezostáva čas? Žiadny strach, s našimi tipmi vykúzlite skvelú nádielku aj s obyčajnou domácou tlačiarňou!

Celý článok »
1 minúta čítania

Kde kúpiť lacné farby do tlačiarne Canon + porovnanie nákladov

8. 11. 2021

Výber správnej náplne je alfou a omegou kvalitnej tlače. Vedeli ste ale, že náplne, tonery a cartridge Canon môžete zaobstarať aj niekoľkonásobne lacnejšie bez toho, aby ste museli zľavovať na kvalite?

Celý článok »
3 minúty čítania

Porovnanie lacných a drahých tlačiarní - ktorá sa oplatí?

1. 11. 2021

Cena je často jednou z prvých vecí, ktorá nás pri kupovaní tlačiarne zaujíma. Až potom premýšľame o ďalších faktoroch, ako sú prevádzkové náklady tlačového zariadenia alebo jeho prídavné funkcie. V tomto článku vám na praktických príkladoch ukážeme, prečo by ste mali premýšľať najprv nad funkciami - a až potom nad obstarávacou cenou.

Celý článok »
2 minúty čítania

Lacná tlačiareň pre home office? Vojdete sa aj do sumy 150 €

25. 10. 2021

Práca z domu je v rade firiem už dlhší čas štandardom. K jej vykonávaniu je samozrejme potrebný počítač, často sa ale nezaobídete ani bez tlačiarne. A hoci sú rozpočty zamestnávateľov napäté, kvalitné zariadenie si zaobstaráte aj za 150 €. Neveríte?

Celý článok »
3 minúty čítania

Mám kúpiť originálny, alebo neoriginálny toner?

24. 10. 2021

Oplatí sa na toneroch šetriť? A koľko nás také šetrenie môže stáť? Vysvetlíme si rozdiely medzi neoriginálnymi (renovovanými, kompatibilnými) a originálnymi tonermi a vďaka tomu sa lepšie zorientujeme v ponuke.

Celý článok »