Články

3 minúty čítania

7 bizarných zaujímavostí o tlači, o ktorých ste nemali tušenie

16. 5. 2022

Vedeli ste, že laserová tlač skoro skončila v zabudnutí? Alebo že tlačový atrament je cennejší ako krv? Prečítajte si tie najväčšie zaujímavostí zo sveta tlače a tlačiarní!

Celý článok »
7 minút čítania

Ako vybrať projektor pre domáce kino aj kanceláriu

14. 5. 2022

Digitálne projektory sú lacnejšou alternatívou k veľkoplošným obrazovkám, kvalitou obrazu sa ale môžu smelo porovnávať aj s televíziami či počítačovými monitormi. Nie každý projektor je však kvalitný, kvôli čomu môže byť výber toho ideálneho presne na vaše účely oriešok. V nasledujúcich riadkoch sa preto zameriame na to, aby ste tento oriešok dokázali bez problémov rozlúsknuť a vybrať model, ktorý bude vyhovovať presne vašim potrebám.

Celý článok »
3 minúty čítania

Tipy pre zdravé kancelárske prostredie aj na home office

3. 5. 2022

Cítite sa unavení, bez koncentrácie a motiváciu ste videli naposledy vlani v apríli? Za poklesom nálady a produktivity môžu byť vaše súčasné pracovné podmienky. Prečítajte si, ako si zútulniť kanceláriu a vytvoriť príjemné prostredie, ktoré podporí vašu pracovnú morálku aj zdravie.

Celý článok »
3 minúty čítania

5 pravidiel pre váš time management

2. 5. 2022

Ak večne nestíhate, mali by ste si osvojiť základné princípy time managementu. Nedochvíľnosť sa dá ešte zniesť, pokiaľ ide o prácu, ktorá sa týka len vás. Horšie je to v prípade, keď nedokončenú úlohu odovzdávate za 5 minút dvanásť svojmu nadriadenému. Ktoré zásady vám so stíhaním termínov pomôžu?

Celý článok »
3 minúty čítania

Rastliny čistiace vzduch a ďalšie tipy, ako znížiť zamorenie vzduchu v kancelárii

18. 4. 2022

Je vaša kancelárska tlačiareň počas pracovnej doby v prevádzke prakticky bez prestávky? Potom je dôležité dbať na dostatok izbových rastlín v miestnosti či kvalitnú čističku vzduchu. V opačnom prípade si koledujete o nepríjemné zdravotné problémy.

Celý článok »
2 minúty čítania

Ako vymeniť farbu v atramentovej tlačiarni HP, Canon, Epson a ďalších

4. 4. 2022

Výmena náplne v tlačiarni nie je nič zložité a zvládnete ju behom chvíľky, aj keď ste nikdy nič podobné nerobili. Poďme sa pozrieť, ako sa líši výmena u atramentového a laserového zariadenia, ako presne postupovať a čomu sa naopak vyhnúť.

Celý článok »