Články

2 minúty čítania

7 tipov, ako zabaviť doma predškolákov (aj počas prázdnin)

15. 6. 2022

Nedávna pandémia koronavírusu mnohým z nás ukázala, že zabaviť deti vo chvíli, keď nemôžu ísť von nie je nič ľahké. Obzvlášť ťažké je to potom u detí predškolského veku, ktoré si našu pozornosť žiadajú predsa len o niečo častejšie ako staršie deti. Prinášame preto pár tipov, ako si poradiť.

Celý článok »
8 minút čítania

Klimatizácia: 7 tipov, ako ju využívať na maximum a hlavne správne

13. 6. 2022

Pokiaľ patríte k ľuďom, ktorí sa v horúcich dňoch na moderné zariadenia ako klimatizácia často spoliehajú, možno sa vám bude hodiť pár odporúčaní, ako klimatizáciu využívať účelne a predovšetkým s ohľadom na svoje zdravie.

Celý článok »
3 minúty čítania

Tlačená propagácia má svoje miesto aj v digitálnom svete

9. 6. 2022

Podnikatelia, veľké firmy aj zákazníci naskočili do virtuálneho prostredia a predovšetkým počas pandémie začali pribúdať online transakcie. Aj keď vám dobre funguje e-shop aj online reklama, nemali by ste zabúdať na staré dobré offline techniky a zanedbávať tlačenú reklamu. Nie každý je dostatočne technicky zdatný a mnoho ľudí stále preferuje papierovú formu. Viete, čomu dávajú prednosť aj vaši zákazníci a ako tlač pomáha s budovaním značky?

Celý článok »
3 minúty čítania

Chytrý plánovač, ktorý si ľahko vytlačíte doma

30. 5. 2022

Už zase nestíhate deadline a navyše ste zabudli, aké ďalšie úlohy ste si naplánovali na tento týždeň? Nespoliehajte sa na to, že všetko udržíte v hlave. Plánovač na nich bude myslieť za vás.

Celý článok »
uvod 4 minúty čítania

Čo znamená DPI rozlíšenie pri tlači a ako podľa neho vybrať vhodnú tlačiareň?

19. 5. 2022

Väčšina nakupujúcich sa pri výbere domácej či kancelárskej tlačiarne rozhoduje predovšetkým podľa ceny, menšina potom pozerá na rýchlosť tlačenia a spotrebu farby. Skoro nikto ale neberie ohľad na hodnotu DPI. Tá pritom určuje, ako kvalitná výsledná tlač bude. Prečítajte si, čo presne DPI znamená a ako sa podľa DPI pri výbere tlačiarne riadiť.

Celý článok »
2 minúty čítania

Toner vs. cartridge: v čom sa líšia a ako vybrať správnu náplň?

18. 5. 2022

Či už tlačíte sporadicky alebo pravidelne, výmene náplne sa nevyhnete. Viete ale, aký je rozdiel medzi tonerom a cartridgov? A ako spoznať správnu náplň a vymeniť ju bez poškodenia tlačiarne?

Celý článok »