Články

3 minúty čítania

Ako na potlač plátených tašiek a ďalšieho textilu

27. 6. 2022

Tie najlepšie darčeky a najobľúbenejšie kúsky oblečenia bývajú tie, ku ktorým máme osobný vzťah. Obyčajnú plátennú tašku premeníte na klenot počas chvíľky! Prečítajte si, ako tlačiť na textil či látku, aby sa váš výtvor podaril.

Celý článok »
4 minúty čítania

Zaschnutá farba v atramentovej tlačiarni: Radíme, ako problém vyriešiť a ako mu predísť

23. 6. 2022

Prestala vaša atramentová tlačiareň znenazdajky tlačiť, alebo tlačí, ale vynecháva jednu farbu, hoci vložená cartridge podľa všetkého nie je prázdna? Príčina je veľmi pravdepodobne jediná – konkrétne zaschnutá farba. Ak vás zaujíma, čo tento problém spôsobuje, ako mu predísť a ako ho vyriešiť, ak už nastane, ste tu správne. V nasledujúcich riadkoch vám totiž na všetky tieto otázky poskytneme odpoveď.

Celý článok »
4 minúty čítania

Únava v práci: 10 + 1 tip, ako s ňou bojovať

22. 6. 2022

Sadáte ráno k práci celí čulí, dopoludnia vám ide ešte všetko pekne od ruky, ale okolo poludnia a popoludní už pociťujete výrazný útlm svojej produktivity? Ak riešite podobnú vec raz za čas, nie je dôvod na paniku, pretože ste sa pravdepodobne len zle vyspali, poprípade ste mali v predošlých dňoch na prácu viac vecí, než ste zvyknutí, a vaše telo si už skrátka povedalo: “dosť”. Ak je však podobná únava na dennom poriadku a to napríklad aj vo väčšej miere, máte solídny problém a je preto najvyšší čas s tým niečo začať robiť. A my sa vám v nasledujúcich riadkoch pokúsime poradiť, čo by to malo byť.

Celý článok »
2 minúty čítania

Kam vyhodiť toner či cartridge: Poradíme vám, ako prázdnu náplň zlikvidovať či zrecyklovať

22. 6. 2022

Či už využívate atramentovú alebo laserovú tlačiareň, nevyhnete sa u nich, čas od času, výmeny ich náplne vo forme cartridge či tonera. Tušíte však, čo máte robiť so starou prázdnou náplňou do tlačiarne? Do odpadkového koša totiž rozhodne nepatrí – teda minimálne v prípade, že nechcete uškodiť prírode. Ako teda s prázdnymi cartridgami či tonermi zaobchádzať?

Celý článok »
3 minúty čítania

Ako tlačiť z mobilných zariadení: Sprievodca pre začiatočníkov

21. 6. 2022

Zabudované fotoaparáty v smartphonoch už takmer úplne nahradili kompaktné fotoaparáty. S rastúcim priestorom vnútornej pamäte a zvyšovaním operačného výkonu sa z inteligentných telefónov stávajú plnohodnotné pracovné nástroje, ktoré nezriedka nahrádzajú prenosné (osobné) počítače. Niet divu, že dopyt po tlačení priamo z mobilu a tabletu rastie. Poďte si prečítať viac o tom, ako tlačiť z mobilných zariadení.

Celý článok »
4 minúty čítania

4 najčastejšie problémy s tlačiarňou Canon a ako na ne

16. 6. 2022

Tlačiarne spoločnosti Canon patria medzi najspoľahlivejšie zariadenia na trhu, menšia porucha sa ale nemusí vyhnúť ani im. V nasledujúcich riadkoch sa preto zameriame na najčastejšie problémy s nimi a ich riešenie pre prípad, že sa s tlačou ponáhľate, nemáte po ruke návod a na volanie zákazníckej podpore nie je čas.

Celý článok »