Články

4 minúty čítania

Ako pripojiť tlačiareň k PC a tlačiť už za 5 minút

11. 8. 2022

Zaobstarali ste si novú tlačiareň, potrebujete ju čo najrýchlejšie sprevádzkovať, ale neviete si s ňou zatiaľ dať rady, pretože ste v tomto smere úplnými nováčikmi? Nebojte sa, s vaším problémom vám radi pomôžeme. Inštalácia tlačiarne a jej prepojenie s PC je totiž doslova a do písmena otázkou na maximálne päť minút - teda samozrejme keď viete, "kam siahnuť". A práve to si v nasledujúcich riadkoch krok po kroku povieme, aby bolo vaše snaženie čo najmenej bolestné.

Celý článok »
3 minúty čítania

Laserové vs. atramentové tlačiarne: Aké sú medzi nimi rozdiely?

10. 8. 2022

Ak si vyberáte práve tlačiareň, veľmi pravdepodobne stojíte pred dilemou vo forme rozhodnutia medzi laserovou či atramentovou - teda dvoma suverénne najrozšírenejšími typmi tlačiarní. Tušíte však vlastne, v čom všetkom sa tieto tlačiarne líšia av čom si sú naopak podobné? Pokiaľ nie a práve tieto veci potrebujete k svojmu rozhodovaniu, v nasledujúcich riadkoch ich pekne podrobne rozpísané nájdete. Po ich dočítaní už budete mať o rozdieloch medzi laserovými aatramentovými tlačiarňami raz a navždy jasno.

Celý článok »
3 minúty čítania

Prarodičia chcú fotky svojich vnúčat? Vytlačte im ich doma aj s rámčekom

11. 7. 2022

Vašich rodičov nič nepoteší viac než fotka ich vnúčat? Nemusíte vymýšľať nič zložité. Fotografiu aj fotorámik si zvládnete vyrobiť doma a k výrobe môžete prizvať aj deti. Výsledný darček tak bude skutočne originálnou dekoráciou a prírastkom do zbierky babičky a deda, s ktorým si vybaví pekné spomienky na vnúčatá aj vo chvíľach, keď nie sú spolu.

Celý článok »
4 minúty čítania

Ako spoznáte, že je váš počítač zavírovaný?

7. 7. 2022

Zdá sa vám, že sa váš počítač chová v poslednej dobe zvláštne a vy nemáte najmenšie poňatie, prečo tomu tak je? Nedá sa bohužiaľ vylúčiť, že si do neho našiel cestu vírus, ktorý vám má určitým spôsobom škodiť. Jeho rozpoznanie a likvidácia je našťastie relatívne jednoduchou záležitosťou, rovnako ako obrana proti nemu. V nasledujúcich riadkoch vám v tomto smere povieme, čo a ako.

Celý článok »
8 minút čítania

3D pero: návod pre začiatočníkov

1. 7. 2022

Skúšali ste už kresliť trojrozmerné objekty? S 3D perom to nie je žiaden problém. Prečítajte si, ako 3D perá fungujú, ako ich ovládať a ako s ich pomocou vytvoríte skvelé darčeky pre svojich najbližších.

Celý článok »
5 minút čítania

10 tipov na zdravú desiatu do práce: Zasýti, dodá energiu a ešte si aj pochutíte

1. 7. 2022

Zabúdate cez deň jesť desiatu? Potom robíte obrovskú chybu. Práve desiaty by mali tvoriť 10 až 15 % celkového denného energetického príjmu, čo nie je rozhodne málo. Pokiaľ si práve hovoríte, že je na čase vaše stravovacie návyky mierne pozmeniť a to práve doplnením desiaty, potom je tento článok určený presne pre vás. V nasledujúcich riadkoch vám totiž dáme zopár tipov na zdravú desiatu do práce, ktorá zasýti, dodá energiu a ešte si na nej pochutnáte. Všetky navyše zvládnete veľmi rýchlo pripraviť a je možné si ich prispôsobiť priamo vašim chutiam. Cenovo sa navyše v žiadnom prípade nejedná o žiadne extrémy.

Celý článok »