Články

3 minúty čítania

Čím potešiť geekov? Tipy na vianočné darčeky pre nadšencov technológií

14. 12. 2020

Moderné technológie sú bežnou súčasťou nášho života. Existuje však skupinka ľudí, ktorá sa nevie dočkať a nabažiť najnovších a najmodernejších výdobytkov. Zbožňujú všetky nové, smart objavy, ktoré spríjemňujú alebo zjednodušujú život. Že aj vy máte doma takéhoto geeka? Potom asi uvažujete, čím ho na Vianoce potešiť. Zatiaľ ste na nič neprišli, lebo vymyslieť darček pre fanúšikov hi-tech hračiek nie je jednoduché? Hlavu hore, inšpiráciu nájdete v nasledujúcich riadkoch!

Celý článok »
3 minúty čítania

Čím prekvapiť svojich kolegov na Mikuláša. S týmito originálnymi nápadmi zabodujete

7. 12. 2020

Mikulášske balíčky nemusia vyzerať tak, ako ste na ne zvyknutí každý rok. Stačí naštartovať kreativitu a svojich najbližších obdarovať na Mikuláša nádielkou, na ktorú len tak nezabudnú. Hľadáte inšpiráciu na originálne a netradičné darčeky, ktoré potešia aj pobavia? Pripravili sme pre vás zopár tipov, ako tohtoročného Mikuláša osláviť inak. Inšpirujte sa.

Celý článok »
2 minúty čítania

Ako tlačiť z mobilu cez USB

30. 11. 2020

Tlačenie fotiek či dokumentov zo smartphonu už je dnes štandardom, zadanie tlačových úloh ale prebieha väčšinou cez Wi-Fi spojenie či Bluetooth. Je vôbec možné tlačiť z mobilu z USB, spojením cez kábel? A má táto metóda nejaké výhody?

Celý článok »
3 minúty čítania

Kam vyhodiť tlačiareň: 4 druhy miest, kde ju prevezmú

23. 11. 2020

Každá tlačiareň raz doslúži - a nech už jej končí životnosť (oi. ju udáva objem tlače) alebo ju potrebujete vymeniť za aktuálnejšie model, je potrebné sa starého zariadenia zbaviť. Kam ale vyslúžilú tlačiareň odniesť?

Celý článok »
3 minúty čítania

RGB vs. CMYK: ako dosiahnuť pri tlači najlepšie výsledky?

16. 11. 2020

Predstavte si, že tlačíte dôležitú prezentáciu na poradu. Zdanlivo nič zložitého - stačí zadať tlač. Lenže potom si všimnete, že farby na vytlačených materiáloch úplne nesedis. V porovnaní so zdrojovým súborom nie sú tak jasné a treba žiarivo zelenú z predlohy nahradiť tmavším odtieňom. Akú úlohu v tom hrajú farebné modely RGB a CMYK a predovšetkým - ako dosiahnuť rovnaké farby ako na obrazovke?

Celý článok »
2 minúty čítania

Aplikácie pre tlač z iPhonu - 3 + 7 aplikácií, ktoré môžete využiť

26. 10. 2020

Potrebujete vytlačiť fotky či dokumenty z telefónu, ale neviete ako na to? V tomto článku vám prinášame zoznam tých najlepších aplikácií pre tlač z iPhonu - vrátane návodu, ako pri tlači postupovať.

Celý článok »