Články

4 minúty čítania

5 tipov, ako vybrať skartovačku + výpočet rýchlosti skartácie

22. 2. 2021

Či už zháňate skartovačku do kancelárie alebo pre domácnosť, základom úspechu je výber podľa správnych parametrov. V tomto článku vám prezradíme, čo je tzv. stupeň bezpečnosti, aké ďalšie materiály okrem papiera je možné skartovať, ako vypočítať rýchlosť skartácie a či je možné zlikvidovaný papier recyklovať.

Celý článok »
2 minúty čítania

Ako vytlačiť menovky, vizitky a ďalšie propagačné materiály?

1. 2. 2021

Potrebujete rýchlo spracovať a vytlačiť reklamné materiály a Copycentrum nie je po ruke alebo vás tlačí čas? Žiadny strach, dnes už vizitky aj letáky zvládnete spracovať svojpomocne - aj s obyčajnou tlačiarňou. Prečítajte si, ako vytvoriť také propagačné tlačoviny, s ktorými si hanbu neurobíte.

Celý článok »
3 minúty čítania

Príbeh značky Dell: od montovania počítačov na kolene po technologického giganta

25. 1. 2021

Dell dnes patrí k jednej z najväčších technologických spoločností sveta. Firma zamestnáva vyše 165 tisíc ľudí a jej majiteľ sa zaraďuje medzi popredné priečky najbohatších ľudí planéty. Nebolo to tak stále. Ešte pred tým, než sa Dell vrhol do predaja tlačiarní a ďalších komponentov boli jeho hlavným produktom montované počítače. Nápad na ich predaj sa zrodil v hlave 19-ročného amerického študenta.

Celý článok »
2 minúty čítania

Čo znamenajú písmená v názve tlačiarne?

18. 1. 2021

Premýšľali ste niekedy nad tým, aký je význam písmen d, t či n v názve tlačiarne? Výrobcovia nimi označujú rôzne funkcie tlačového zariadenia - a ak si ich zapamätáte, ľahko na prvý pohľad spoznáte, čo vám tlačiarne a multifunkčné zariadenia môžu ponúknuť.

Celý článok »
3 minúty čítania

5 tipov, ako správne vybrať kancelársku stoličku či kreslo

4. 1. 2021

Sedavé zamestnania sú čím ďalej rozšírenejšie. Ak v kancelárii presedíte 8 hodín denne (takmer 2 tisíc hodín ročne), bez dobrej kancelárskej stoličky sa nezaobídete. Zlé sedenie má totiž mať na ľudské telo devastujúce účinky. Prezradíme vám, ako vybrať také kreslo (či stoličku), ktorá bude slúžiť vášmu zdraviu - nie proti nemu.

Celý článok »
3 minúty čítania

8 šikovných on-line programov, ktoré vám uľahčia prácu za počítačom

28. 12. 2020

Chcete pracovať rýchlejšie, efektívnejšie a lepšie? Vaše úlohy a projekty môžete zvládnuť hravo, ak využijete pomoc šikovných on-line programov. Tie sa dokážu postarať napríklad o to, aby ste neodbiehali od práce a zvládli sa sústrediť, roztriedia a zoradia všetky vaše úlohy, vďaka čomu sa v nich nestratíte. Sú tiež programy, ktoré zjednodušia zdieľanie hotových projektov s vašimi kolegami. Že by sa vám niečo z toho zišlo? Spoznajte šesť užitočných on-line programov, ktoré sa pri práci stanú vašou pravou rukou.

Celý článok »